..VOEL!..

‘Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het!’ ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”!

Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track. Naast de radio-versie zal er dus een speciale feestversie verschijnen, i.s.m. FeestDj Maarten. Dit nummer wordt als de absolute opvolger gezien van zijn bekende hit ‘Als een Komeet!’

De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Aan een bijpassende videoclip
van VOEL! zal op korte termijn worden gewerkt! Op Youtube is wel alvast de feestversie te beluisteren. 

meer info: