De 44-jarige René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Een feest is pas echt geslaagd als René optreedt. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden. Naast de uitstekend ontvangen albums ‘Verwonderd’ en ‘Voor Jou’, kennen we René natuurlijk óók van succesvolle singles als ‘Daarom leef ik’, Eén en al gezelligheid’, ‘Jij bent een wonder’ en van zijn vorig jaar verschenen nummer ‘Laten we proosten’.
En nu komt René opnieuw met een knallende single, die lekker blijft hangen. ‘Dit is het moment’ is een Martin Sterken-productie waarvoor René zelf ook een belangrijke bijdrage leverde voor de totstandkoming van de tekst. Deze gedreven en frisse poppy meezinger bevat een heldere boodschap; het is soms gewoon hoog tijd om die dagelijkse beslommeringen van je werk van je af te laten glijden, ze te laten voor wat ze zijn en tijd vrij te maken voor ontspanning en feest. “Dit is hét moment”, aldus René Becker!

De CD single ‘Dit is het moment’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Beluister ‘Dit is het moment’ nu via Spotify. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en YouTube te zien.

 

Tekst en muziek: René Becker, Grietsje Taselaar en Martin Sterken
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw
Plug en promotie: Score Promotions