Dé nieuwe single van René Becker

Het is inmiddels al meer dan 16 jaar geleden dat René Becker z’n eerste single ‘Jij bent een Wonder’ lanceerde. Daarna volgden nog vele hits, waaronder ‘Eén en al gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’. De nieuwe single ‘Het is RAAK’ gaat over de liefde waarin het vuur wordt losgemaakt. Een thema die in de afgelopen bijzondere maanden bij iedereen wel leeft, in welke betekenis dan ook.

Voor de productie hiervan is René de samenwerking aangegaan met ‘Knoalsters’ Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Beide producers zou je kunnen kennen als tekstschrijvers/producers van o.a. Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Tino Martin. In het verleden zijn de contacten hiervoor wel eens gelegd, en het werd het nu tijd het woord bij de daad te voegen.

‘Het is RAAK’ is een vrolijk lied, met een mix van piano-en drum beats, meerstemmigheid en een aanstekelijke sound. Liefde, sport en muziek zijn tevens ook in een catchy videoclip samengebracht en te zien op de diverse sociale media kanalen.

Hiermee laat René wederom zien hoe veelzijdig zijn repertoire is en tevens bevestigd waarom hij een graag geziene gast is op vele feesten in het land!