René Becker brengt vrolijkheid met nieuwe single ‘Altijd een Weg’

René Becker zorgt met zijn nieuwe single ‘Altijd een weg’ voor een frisse muzikale wind in het huidige aanbod van releases. Een vrolijk uptempo nummer met een eigen verhaal en invloeden van deze tijd, is het geworden. En hoe! Het eigen geluid van René blijft duidelijk hoorbaar en voor de kenners onder ons zijn er zelfs gelijkenissen te horen met zijn grote feesthit ‘Als een Komeet’.

Een groot deel van de dag zit René in de auto. Inspiratie krijgt hij dan van de simpele dingen die hij ziet en hoort en die hem vrolijk stemmen. Die schrijft hij vervolgens op om eventueel te gebruiken voor een tekst van een nieuw lied. ‘Op die manier blijf ik persoonlijk bij het nummer betrokken en gaat het leven.
Er is altijd wel een oplossing of een te bewandelen weg. Je moet het meest positieve eruit proberen te halen. Maak er een feestje van en zie hoe mooi het leven is. Dat is de moraal van het verhaal. Ik hoop dan ook deze boodschap te kunnen overbrengen’, aldus René.

Met een opzetje van de tekst ging hij naar de Mastersound Studio en samen met Niels Lingbeek kwamen ze tot deze mooie productie. Het is een prachtige zomerplaat die bovendien zeer geschikt is voor de aankomende feesten in het land.

In de bijbehorende clip zie je René op allerlei plaatsen in de wereld op een fantasierijke achtergrond. ‘Ook hier geldt dat als je maar gelooft dat het mogelijk is, is er altijd wel een weg’, aldus de goedlachse zanger. De clip is geproduceerd door Pascal Verlinden van RedgellMedia.

De single ‘Altijd een weg’  is overal verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

René Becker’s ‘Altijd een weg’ is een Rood-Hit-Blauw produktie!