‘Het is RAAK’

Dé nieuwe single van René Becker

Het is inmiddels al meer dan 16 jaar geleden dat René Becker z’n eerste single ‘Jij bent een Wonder’ lanceerde. Daarna volgden nog vele hits, waaronder ‘Eén en al gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’.
De nieuwe single ‘Het is RAAK’ gaat over de liefde waarin het vuur wordt losgemaakt. Een thema die in de afgelopen bijzondere maanden bij iedereen wel leeft, in welke betekenis dan ook.

Voor de productie hiervan is René de samenwerking aangegaan met ‘Knoalsters’ Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Beide producers zou je kunnen kennen als tekstschrijvers/producers van o.a. Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Tino Martin. In het verleden zijn de contacten hiervoor wel eens gelegd, en het werd het nu tijd het woord bij de daad te voegen.

‘Het is RAAK’ is een vrolijk lied, met een mix van piano-en drum beats, meerstemmigheid en een aanstekelijke sound. Liefde, sport en muziek zijn tevens ook in een catchy videoclip samengebracht en te zien op de diverse sociale media kanalen.

Hiermee laat René wederom zien hoe veelzijdig zijn repertoire is en tevens bevestigd waarom hij een graag geziene gast is op vele feesten in het land!

Ik Slaap Lekker op de Bank Vannacht

Voor het maken van dit hilarische liedje is René geïnspireerd door de theatershow van Jochem Myjer. Vanaf de bank met de kinderen op Nieuwjaarsdag werd hij zo blij en wilde dit vrolijke feestnummer als ‘geintje’ opnemen. Een nummer die je aan het lachen, springen en feesten zet. Of je nu in de kroeg of in de feesttent bent, of gewoon thuis lekker op de bank ligt.

Tekst: Jochem Myjer uit de theatershow ‘Adem in, Adem uit’.
Productie: Mastersound Studio
Distributie: Rood-Hit-Blauw Produkties

Dank voor de inspiratie, het enthousiasme en de lekkere bank van Selekt Wonen Ter Veen Borger

Kernwoorden: , , , , , ,

Er is ‘Altijd een Weg’

René Becker brengt vrolijkheid met nieuwe single ‘Altijd een Weg’

René Becker zorgt met zijn nieuwe single ‘Altijd een weg’ voor een frisse muzikale wind in het huidige aanbod van releases. Een vrolijk uptempo nummer met een eigen verhaal en invloeden van deze tijd, is het geworden. En hoe! Het eigen geluid van René blijft duidelijk hoorbaar en voor de kenners onder ons zijn er zelfs gelijkenissen te horen met zijn grote feesthit ‘Als een Komeet’.

Een groot deel van de dag zit René in de auto. Inspiratie krijgt hij dan van de simpele dingen die hij ziet en hoort en die hem vrolijk stemmen. Die schrijft hij vervolgens op om eventueel te gebruiken voor een tekst van een nieuw lied. ‘Op die manier blijf ik persoonlijk bij het nummer betrokken en gaat het leven.
Er is altijd wel een oplossing of een te bewandelen weg. Je moet het meest positieve eruit proberen te halen. Maak er een feestje van en zie hoe mooi het leven is. Dat is de moraal van het verhaal. Ik hoop dan ook deze boodschap te kunnen overbrengen’, aldus René.

Met een opzetje van de tekst ging hij naar de Mastersound Studio en samen met Niels Lingbeek kwamen ze tot deze mooie productie. Het is een prachtige zomerplaat die bovendien zeer geschikt is voor de aankomende feesten in het land.

In de bijbehorende clip zie je René op allerlei plaatsen in de wereld op een fantasierijke achtergrond. ‘Ook hier geldt dat als je maar gelooft dat het mogelijk is, is er altijd wel een weg’, aldus de goedlachse zanger. De clip is geproduceerd door Pascal Verlinden van RedgellMedia.

De single ‘Altijd een weg’  is overal verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

René Becker’s ‘Altijd een weg’ is een Rood-Hit-Blauw produktie!

VOEL! is dé HIT van 2018!

..VOEL!..

‘Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het!’ ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”!

Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track. Naast de radio-versie zal er dus een speciale feestversie verschijnen, i.s.m. FeestDj Maarten. Dit nummer wordt als de absolute opvolger gezien van zijn bekende hit ‘Als een Komeet!’

De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Aan een bijpassende videoclip
van VOEL! zal op korte termijn worden gewerkt! Op Youtube is wel alvast de feestversie te beluisteren. 

meer info:

                                        

‘Dit is het Moment’ bevat heldere boodschap!

De 44-jarige René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Een feest is pas echt geslaagd als René optreedt. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden. Naast de uitstekend ontvangen albums ‘Verwonderd’ en ‘Voor Jou’, kennen we René natuurlijk óók van succesvolle singles als ‘Daarom leef ik’, Eén en al gezelligheid’, ‘Jij bent een wonder’ en van zijn vorig jaar verschenen nummer ‘Laten we proosten’.
En nu komt René opnieuw met een knallende single, die lekker blijft hangen. ‘Dit is het moment’ is een Martin Sterken-productie waarvoor René zelf ook een belangrijke bijdrage leverde voor de totstandkoming van de tekst. Deze gedreven en frisse poppy meezinger bevat een heldere boodschap; het is soms gewoon hoog tijd om die dagelijkse beslommeringen van je werk van je af te laten glijden, ze te laten voor wat ze zijn en tijd vrij te maken voor ontspanning en feest. “Dit is hét moment”, aldus René Becker!

De CD single ‘Dit is het moment’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Beluister ‘Dit is het moment’ nu via Spotify. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en YouTube te zien.

 

Tekst en muziek: René Becker, Grietsje Taselaar en Martin Sterken
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw
Plug en promotie: Score Promotions

ALS EEN KOMEET VOOR LIL’KLEINE NAAR FOX STADSKANAAL!

persbericht ‘Als een Komeet voor Lil 
‘Kom in beweging op 2 september en beloon jezelf met een gegarandeerde ticket Lil’ Kleine op 16 september in de Fox Stadskanaal’. Een unieke ervaring die jezelf hebt verdiend!

Bemachtig hier één van de 1.000 starttickets om erbij te zijn! Nodig je vriendjes/ vriendinnetjes uit, die net als jij ook 10 t/m 15 jaar zijn, om samen te bewegen!

Koop de Runner ticket t.w.v. €10,= en neem deze mee bij de start van de 1 km loop op za. 2 september (17u) bij de Runners atletiekbaan aan de Sportparklaan 5 te Stadskanaal. Wanneer je de finish bent gepasseerd ontvang jij een gegarandeerde ticket voor het concert van Lil’ Kleine op 16 september in de FOX (14-17u).

Voorafgaande aan deze sportieve activiteit zal er een gastspreker zijn die het belang van beweging kort zal toelichten. Onder alle deelnemers zal een ‘Meet&Greet’ worden verloot met Lil’ Kleine! Het belooft een onvergetelijk en verantwoord feest te worden!

Kortom: scoor je ‘Runner ticket’, kom op 2 september bewegen en ga fit en vol vertrouwen naar Lil’ Kleine én het nieuwe schooljaar!

Kernwoorden: , , , ,

Persbericht

                            Rood-Hit-Blauw Persbericht (23-11-2016)

‘PROOST OP JOU!’

Dat René Becker menig feesttent met zijn eigen repertoire op de kop zet moge inmiddels wel bekend zijn. Dat de goedlachse Groninger ook wel van een geintje houdt kunnen de nog steeds gestaag groeiende fans zien op zijn Facebook, Twitter en Instagram pagina. Na de zgn. supermarkttour met zijn laatste toepasselijke single ‘Maak het Onvergetelijk’ weten we het zeker; René heeft zijn draai gevonden in de liedjes met een vrolijke boodschap.

Waar hij de afgelopen jaren gepland in de zomer met een up-tempo lied kwam en in de winter met een ‘ballade’, kiest hij er nu voor vanaf 23 november met een sprekende feesttitel te komen, genaamd ‘Laten we Proosten’. “Met een knipoog naar het leven, waarin jij en ik iedere dag er vrolijk tegenaan gaan, is het goed om je telkens te verheugen op een komend feest! Je even lekker ontspannen en uit je dak gaan hoort er dan ook gewoon bij”, aldus een enthousiaste René. “Er zijn genoeg redenen om een feestje te geven en met elkaar op het leven te proosten!”

‘Laten we Proosten’ is weer een typische René Becker plaat met een hoog meezinggehalte. Voor de liefhebbers bevat de fysieke single ook een aparte feestuitvoering. Opname was wederom in de vertrouwde handen van Martin Sterken en de single wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties.

De bijpassende videoclip (https://youtu.be/gso3ag4sQRI op Youtube) had bij iedereen in de tuin opgenomen kunnen worden, maar is deze keer spontaan gemaakt bij René in de achtertuin met zijn vrienden.

Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: https://www.renebecker.nl

De CD single ‘Laten we proosten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Kijk hier de clip: https://youtu.be/gso3ag4sQRI

‘Laten we Proosten!’

Vanaf 23 november verscheen de single ‘Laten we Proosten’. Het nummer is wederom een productie van Martin Sterken met een kleine tekst aanpassing van René. “In de komende ‘donkere’ maanden is er voldoende tijd om met elkaar het glas te heffen. Alleen het vinden van een goede reden is voor iedereen persoonlijk”, aldus een grappende René. De bijpassende videoclip is opgenomen in René ’s achtertuin en geeft een goed beeld van het motto van de nieuwe single: gezelligheid, warmte, vrienden, feest en dus ‘Laten we Proosten!’

Ook zal er (net als ‘Eén en al Gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’) een feestuitvoering verschijnen op de ‘b-kant’.
groep3a

Eerste Najaarskampioen van Nederland!

scs-2016-35Vrijdag 28 oktober heeft het 35+ team van SC Stadskanaal de felbegeerde titel in de 1ste klasse weten te bemachtigen. Op sportpark De Treffer in Tweede Exloërmond pakte de ploeg van trainer Siep Smid deze titel, door te winnen tegen Borger en Valtherboys. Het massaal toegestroomde publiek zag hoe de ‘ongeslagen’ status van Stadskanaal ten onder ging, door in een zinderende finale met 2-1 onderuit te gaan tegen de thuisspelende ploeg De Treffer ‘16. Het technisch vaardige SC Stadskanaal kreeg, met goaltjesdief René Becker in de gelederen, diverse mogelijkheden tot scoren, maar Johnny de Vries besliste uiteindelijk de wedstrijd. SC Stadskanaal kwam nog wel terug van een 2-0 achterstand door een ‘wereldgoal’ van Harry Tulp, waarna er nog een uiterst spannende slotfase volgde. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende arbitrage barstte de feestvreugde los en droegen de spelers trainer Siep Smid op handen door de massamenigte richting de kleedkamer. 

“Ik denk dat de mannen de laatste wedstrijd er niet meer helemaal met hun hoofd meer bij waren. Terugblikkend op dit seizoen ben ik erg trots op mijn ploeg. Stuk voor stuk spelers die hun sporen in de voetballerij bij diverse clubs hebben verdiend en bereid zijn geweest om uit verschillende windhoeken wekelijks te komen, om deze teamprestatie te leveren. Dat doet me wel wat”, aldus een zichtbaar geëmotioneerd trainer. Eigenlijk was de ploeg van Siep Smid al twee weken eerder kampioen, aangezien de voorsprong in punten op de nummer 2, De Treffer ’16, al te groot was. Hiermee mag SC Stadskanaal 35+ zich officieel, volgens de nagetrokken bronnen, zich laten kronen als de ‘eerste Najaarskampioen van Nederland!’

(De 35+ competitie is een initiatief van de KNVB, waarin je als club je kunt inschrijven voor een 7×7 competitie op een half voetbalveld)Bron: De Kanaalstreek, foto: Boudewijn Benting

Kernwoorden: , ,

‘Volle bak’ in Amstel René Becker supermarkttour

site 04072016Van 4 juli t/m eind augustus ontving je als klant in 108 geselecteerde supermarkten in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland bij aankoop van een krat Amstelbier gratis de nieuwe zomersingle ‘Onvergetelijk!’

Deze actie was in de deelnemende supermarkten niét te missen en gezien het aantal verstrekte cd’s een succes. Maarliefst 9.000 Cd singles zijn er langs de kassa’s gegaan, wat normaal gesproken goed zou zijn voor een ‘Gouden’ plaat! Deze goed uitgekiende ‘Retailtour’ met de zomerse klanken van René, werd door diverse Radio- en Tv stations goed onder de aandacht gebracht en gewaardeerd.

Kortom: de zomer is mede hierdoor voor alle supermarktklanten in ieder geval een feestje geworden! ‘MAAK HET ONVERGETELIJK!’