VOEL! is dé HIT van 2018!

..VOEL!..

‘Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het!’ ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”!

Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track. Naast de radio-versie zal er dus een speciale feestversie verschijnen, i.s.m. FeestDj Maarten. Dit nummer wordt als de absolute opvolger gezien van zijn bekende hit ‘Als een Komeet!’

 

De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Aan een bijpassende videoclip
van VOEL! zal op korte termijn worden gewerkt! Op Youtube is wel alvast de feestversie te beluisteren. 

meer info:

                                        

‘Dit is het Moment’ bevat heldere boodschap!

De 44-jarige René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Een feest is pas echt geslaagd als René optreedt. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden. Naast de uitstekend ontvangen albums ‘Verwonderd’ en ‘Voor Jou’, kennen we René natuurlijk óók van succesvolle singles als ‘Daarom leef ik’, Eén en al gezelligheid’, ‘Jij bent een wonder’ en van zijn vorig jaar verschenen nummer ‘Laten we proosten’.
En nu komt René opnieuw met een knallende single, die lekker blijft hangen. ‘Dit is het moment’ is een Martin Sterken-productie waarvoor René zelf ook een belangrijke bijdrage leverde voor de totstandkoming van de tekst. Deze gedreven en frisse poppy meezinger bevat een heldere boodschap; het is soms gewoon hoog tijd om die dagelijkse beslommeringen van je werk van je af te laten glijden, ze te laten voor wat ze zijn en tijd vrij te maken voor ontspanning en feest. “Dit is hét moment”, aldus René Becker!

De CD single ‘Dit is het moment’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Beluister ‘Dit is het moment’ nu via Spotify. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en YouTube te zien.

 

Tekst en muziek: René Becker, Grietsje Taselaar en Martin Sterken
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw
Plug en promotie: Score Promotions

ALS EEN KOMEET VOOR LIL’KLEINE NAAR FOX STADSKANAAL!

‘Kom in beweging op 2 september en beloon jezelf met een gegarandeerde ticket Lil’ Kleine op 16 september in de Fox Stadskanaal’. Een unieke ervaring die jezelf hebt verdiend!

Bemachtig hier één van de 1.000 starttickets om erbij te zijn! Nodig je vriendjes/ vriendinnetjes uit, die net als jij ook 10 t/m 15 jaar zijn, om samen te bewegen!

Koop hier de Runner ticket t.w.v. €10,= en neem deze mee bij de start van de 1 km loop op za. 2 september (17u) bij de Runners atletiekbaan aan de Sportparklaan 5 te Stadskanaal. Wanneer je de finish bent gepasseerd ontvang jij een gegarandeerde ticket voor het concert van Lil’ Kleine op 16 september in de FOX (14-17u).

Voorafgaande aan deze sportieve activiteit zal er een gastspreker zijn die het belang van beweging kort zal toelichten. Onder alle deelnemers zal een ‘Meet&Greet’ worden verloot met Lil’ Kleine! Het belooft een onvergetelijk en verantwoord feest te worden!

Kortom: scoor hier je ‘Runner ticket’, kom op 2 september bewegen en ga fit en vol vertrouwen naar Lil’ Kleine én het nieuwe schooljaar!

(voor alle informatie lees onder verder)

**********PERSBERICHT**********

ALS EEN KOMEET VOOR LIL’ KLEINE NAAR FOX STADSKANAAL

Meer zelfvertrouwen en discipline, beter slapen, minder snel moe, betere concentratie op school een gezond gewicht, verbeteren coördinatievermogen, sterke botten, minder snel ziek, minder kans op diabetes/ hart- en vaatziektes en ga zo maar door..
‘Allemaal redenen om lekker te (blijven) bewegen’, aldus zanger/sportman René Becker.

BEWEGEN
René, die vaker in de bres springt om kinderen te laten bewegen, heeft nu een ludieke actie in gang gezet. In 2013 liep hij zelf een aanzienlijk bedrag bij elkaar die gedoneerd is aan het REFAJA Stadskanaal project KOALA voor de aanschaf van een professioneel apparaat in de strijd tegen overgewicht bij jonge kinderen.

 ‘Kinderen in de leeftijd van 10-15 jaar wil ik heel graag de mogelijkheid bieden naar een knalfeest te gaan! Deze kinderen maak je blij met een optreden van één van Nederlands populairste artiesten van dit moment; LIL’KLEINE.
Omdat deze veel geboekte artiest en voor deze generatie vaak qua optreedtijd onbereikbaar lijkt te zijn, heb ik met Jeroen van Broekhoven van FOX Stadskanaal  om tafel gezeten om LIL’ KLEINE op zaterdagmiddag 16 september naar Stadskanaal te halen! Uiteraard met een hieraan gekoppelde actie als tegenprestatie, want niets is zomaar vanzelfsprekend toch? Bewegen dus!

JIJ BENT ZÉLF HET DOEL
Om maximaal 1000 kinderen in deze leeftijdscategorie uit alle windstreken hun idool te laten zien optreden, zal er een sportieve tegenprestatie verwacht worden op za. 2 september op de atletiekbaan van de Runners Stadskanaal. Als het kind 1 kilometer op de baan komt bewegen, verdient het kind maarliefst een korting van €5,= op een gegarandeerd toegangskaartje Lil’ Kleine.
Goed om te melden is wel dat de zgn. ‘Runnerskaart’ à €10,= in de voorverkoop dient te worden gekocht ter registratie voor de loop.

‘Ik hoop op deze manier kinderen te laten inzien dat, welke vorm van beweging ook, leuk is om samen te doen en zodoende veel enthousiasme en bewustzijn te creëren.
Vanuit de Runners Stadskanaal zal er voorafgaande aan deze middag een gastspreker geregeld zijn die alle kinderen enthousiast zal toespreken.

Kinderen die niet aan deze ludieke actie willen meedoen, kunnen via de onderstaande site een ticket bemachtigen vanaf half augustus voor €15,=, mits er nog plaatsen over zijn.

MOTIVATIE
‘Natuurlijk heb ik de wijsheid niet in pacht, maar wanneer je om je heen kijkt zie je veel kinderen tussen de 10-15 jaar die niet de energie hebben om lekker te bewegen. Het percentage kinderen met overgewicht ligt in Zuidoost Groningen aanmerkelijk hoger dan elders in Nederland!
Vaak zijn ze te zwaar, futloos en zitten ze mede hierdoor niet lekker in hun vel. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel, maar ook de voeding en de stimulans door ouders om te gaan bewegen speelt hierin een cruciale rol. Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) adviseert kinderen en jongeren onder de 18 om per dag 60 minuten te bewegen.
Denk hierbij aan trap lopen, op de fiets naar school, buiten spelen, een potje voetballen, dansen etc. Sowieso help het dat je als ouder ervoor kunt zorgen dat je kind kan bewegen, je interesse toont, je kind in de gaten houd en zelf het goede voorbeeld geeft.
Uiteraard moet sporten wel leuk blijven..

René, zelf ook vader van 3 kinderen met jonge leeftijd ergert zich er ook wel aan dat tegenwoordig de I-pads, mobiele telefoons, Playstations, spelcomputers en Tv niet meer zijn weg te denken in het hoofd van deze generatie. ‘Op straat word ik best vaak aangesproken met ‘hé René, Als een Komeet hè? Ik moet hier iets mee gaan doen dacht ik dan. Laat ik mijn populair feestnummer ‘Als een Komeet’ gaan gebruiken om kinderen meer te laten bewegen!’, aldus de sportieve zanger.

VERANTWOORD
Lil’ Kleine is op de hoogte van deze actie en is erg enthousiast. Dat deze tieners op zijn liedjes dansen en uit hun dak kunnen gaan, draagt natuurlijk ook bij aan het doel.
Ondanks het, of het nu wel-of niet terecht is, imago van de immens populaire rapzanger schuilt er in hem ook een oprecht persoon met goede bedoelingen.
Om ook de ouders hiervan te overtuigen zullen er bij zijn optreden een aantal dienst doen als ‘toezichthouder’. Leuk detail is dat de kinderen geen geld hoeven mee te nemen op deze middag.
Er is onbeperkt verantwoord drinken en fruit aanwezig.

‘Helemaal top is dat de ouders uit de omliggende dorpen deze zaterdagmiddag kunnen gebruiken om het bruisende winkelcentrum van Stadskanaal te bezoeken, en ze een super enthousiast kind om 17:00u weer kunnen ophalen. Het meest dankbare zou zijn dat het kind weer fit en vol vertrouwen naar de sport en school gaat in het najaar’, aldus René.

Alle informatie over deze sportieve actie en het optreden van Lil’ Kleine in Fox Stadskanaal valt te lezen op:

www.foxstadskanaal.nl
www.renebecker.nl
www.runnersstadskanaal.nl

**********EINDE PERSBERICHT**********

 

Kernwoorden: , , , ,

Persbericht

                            Rood-Hit-Blauw Persbericht (23-11-2016)

‘PROOST OP JOU!’

Dat René Becker menig feesttent met zijn eigen repertoire op de kop zet moge inmiddels wel bekend zijn. Dat de goedlachse Groninger ook wel van een geintje houdt kunnen de nog steeds gestaag groeiende fans zien op zijn Facebook, Twitter en Instagram pagina. Na de zgn. supermarkttour met zijn laatste toepasselijke single ‘Maak het Onvergetelijk’ weten we het zeker; René heeft zijn draai gevonden in de liedjes met een vrolijke boodschap.

Waar hij de afgelopen jaren gepland in de zomer met een up-tempo lied kwam en in de winter met een ‘ballade’, kiest hij er nu voor vanaf 23 november met een sprekende feesttitel te komen, genaamd ‘Laten we Proosten’. “Met een knipoog naar het leven, waarin jij en ik iedere dag er vrolijk tegenaan gaan, is het goed om je telkens te verheugen op een komend feest! Je even lekker ontspannen en uit je dak gaan hoort er dan ook gewoon bij”, aldus een enthousiaste René. “Er zijn genoeg redenen om een feestje te geven en met elkaar op het leven te proosten!”

‘Laten we Proosten’ is weer een typische René Becker plaat met een hoog meezinggehalte. Voor de liefhebbers bevat de fysieke single ook een aparte feestuitvoering. Opname was wederom in de vertrouwde handen van Martin Sterken en de single wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties.

De bijpassende videoclip (https://youtu.be/gso3ag4sQRI op Youtube) had bij iedereen in de tuin opgenomen kunnen worden, maar is deze keer spontaan gemaakt bij René in de achtertuin met zijn vrienden.

Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: https://www.renebecker.nl

De CD single ‘Laten we proosten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Kijk hier de clip: https://youtu.be/gso3ag4sQRI

‘Laten we Proosten!’

Vanaf 23 november verscheen de single ‘Laten we Proosten’. Het nummer is wederom een productie van Martin Sterken met een kleine tekst aanpassing van René. “In de komende ‘donkere’ maanden is er voldoende tijd om met elkaar het glas te heffen. Alleen het vinden van een goede reden is voor iedereen persoonlijk”, aldus een grappende René. De bijpassende videoclip is opgenomen in René ’s achtertuin en geeft een goed beeld van het motto van de nieuwe single: gezelligheid, warmte, vrienden, feest en dus ‘Laten we Proosten!’

Ook zal er (net als ‘Eén en al Gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’) een feestuitvoering verschijnen op de ‘b-kant’.
groep3a

Eerste Najaarskampioen van Nederland!

scs-2016-35Vrijdag 28 oktober heeft het 35+ team van SC Stadskanaal de felbegeerde titel in de 1ste klasse weten te bemachtigen. Op sportpark De Treffer in Tweede Exloërmond pakte de ploeg van trainer Siep Smid deze titel, door te winnen tegen Borger en Valtherboys. Het massaal toegestroomde publiek zag hoe de ‘ongeslagen’ status van Stadskanaal ten onder ging, door in een zinderende finale met 2-1 onderuit te gaan tegen de thuisspelende ploeg De Treffer ‘16. Het technisch vaardige SC Stadskanaal kreeg, met goaltjesdief René Becker in de gelederen, diverse mogelijkheden tot scoren, maar Johnny de Vries besliste uiteindelijk de wedstrijd. SC Stadskanaal kwam nog wel terug van een 2-0 achterstand door een ‘wereldgoal’ van Harry Tulp, waarna er nog een uiterst spannende slotfase volgde. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende arbitrage barstte de feestvreugde los en droegen de spelers trainer Siep Smid op handen door de massamenigte richting de kleedkamer. 

“Ik denk dat de mannen de laatste wedstrijd er niet meer helemaal met hun hoofd meer bij waren. Terugblikkend op dit seizoen ben ik erg trots op mijn ploeg. Stuk voor stuk spelers die hun sporen in de voetballerij bij diverse clubs hebben verdiend en bereid zijn geweest om uit verschillende windhoeken wekelijks te komen, om deze teamprestatie te leveren. Dat doet me wel wat”, aldus een zichtbaar geëmotioneerd trainer. Eigenlijk was de ploeg van Siep Smid al twee weken eerder kampioen, aangezien de voorsprong in punten op de nummer 2, De Treffer ’16, al te groot was. Hiermee mag SC Stadskanaal 35+ zich officieel, volgens de nagetrokken bronnen, zich laten kronen als de ‘eerste Najaarskampioen van Nederland!’

(De 35+ competitie is een initiatief van de KNVB, waarin je als club je kunt inschrijven voor een 7×7 competitie op een half voetbalveld)Bron: De Kanaalstreek, foto: Boudewijn Benting

Kernwoorden: , ,

‘Volle bak’ in Amstel René Becker supermarkttour

site 04072016Van 4 juli t/m eind augustus ontving je als klant in 108 geselecteerde supermarkten in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland bij aankoop van een krat Amstelbier gratis de nieuwe zomersingle ‘Onvergetelijk!’

Deze actie was in de deelnemende supermarkten niét te missen en gezien het aantal verstrekte cd’s een succes. Maarliefst 9.000 Cd singles zijn er langs de kassa’s gegaan, wat normaal gesproken goed zou zijn voor een ‘Gouden’ plaat! Deze goed uitgekiende ‘Retailtour’ met de zomerse klanken van René, werd door diverse Radio- en Tv stations goed onder de aandacht gebracht en gewaardeerd.

Kortom: de zomer is mede hierdoor voor alle supermarktklanten in ieder geval een feestje geworden! ‘MAAK HET ONVERGETELIJK!’

Maak het Onvergetelijk!

‘Onvergetelijk’, de nieuwste zomersingle die gaat over de fantastische zomer van 2016! Het pakkende deuntje blijft makkelijk in je hoofd zitten en staat voor een gegarandeerd feest. Een uptempo plaat die zó meekan op vakantie wanneer je deze onvergetelijk wilt gaat maken. Want kom je vanaf 4 juli in één van de Noordelijke supermarkten, dan krijg je namelijk de single gratis bij een krat bier!
Deze zgn. ‘supermarkttour’ zal voor de 6de keer plaatsvinden in samenwerking met Amstel bier. Kortom: een ‘volle bak’ naar jouw onvergetelijk moment!
voorkant hoes juni 2016

Laat je het Licht aan!

Laat je het licht aan_vz hoesNa zijn eigentijdse, ietwat spannende maar zeker ook pakkende zomersingle ‘Mijn Zomerzonde’ komt de 42-jarige zanger met die kenmerkende jeugdige uitstraling, nu met een opvolger ‘Laat je het Licht aan’. Een nummer waarmee René menig fan maar ook muziekliefhebber weer zal gaan verbazen. Enerzijds door het best stevige en lekkere popkarakter van de song maar ook door de tekst! Die handelt namelijk over het artiestenleven en wat dat vragen kan van een relatie. Staat ze pal achter jou dan wacht ze hoe laat ook, op je thuiskomst en laat ze dus het licht aan! Kortom; ééntje waar je het licht voor aan laat!

Deze single en clip zullen te horen en te zien zijn op de diverse Radio- en Tv kanalen en op Youtube.

35+ Voetbal competitie

35+ SCSNaast het artiestenbestaan heeft René een aardig sportief leven. Het voetbal heeft dan misschien wel plaatsgemaakt voor het hardlopen, maar voetbal stroomt nog steeds door zijn bloed. Momenteel speelt hij de zgn. 35+ competitie met de ‘toppers van weleer’ bij zijn SC Stadskanaal 🙂