Persbericht

                            Rood-Hit-Blauw Persbericht (23-11-2016)

‘PROOST OP JOU!’

Dat René Becker menig feesttent met zijn eigen repertoire op de kop zet moge inmiddels wel bekend zijn. Dat de goedlachse Groninger ook wel van een geintje houdt kunnen de nog steeds gestaag groeiende fans zien op zijn Facebook, Twitter en Instagram pagina. Na de zgn. supermarkttour met zijn laatste toepasselijke single ‘Maak het Onvergetelijk’ weten we het zeker; René heeft zijn draai gevonden in de liedjes met een vrolijke boodschap.

Waar hij de afgelopen jaren gepland in de zomer met een up-tempo lied kwam en in de winter met een ‘ballade’, kiest hij er nu voor vanaf 23 november met een sprekende feesttitel te komen, genaamd ‘Laten we Proosten’. “Met een knipoog naar het leven, waarin jij en ik iedere dag er vrolijk tegenaan gaan, is het goed om je telkens te verheugen op een komend feest! Je even lekker ontspannen en uit je dak gaan hoort er dan ook gewoon bij”, aldus een enthousiaste René. “Er zijn genoeg redenen om een feestje te geven en met elkaar op het leven te proosten!”

‘Laten we Proosten’ is weer een typische René Becker plaat met een hoog meezinggehalte. Voor de liefhebbers bevat de fysieke single ook een aparte feestuitvoering. Opname was wederom in de vertrouwde handen van Martin Sterken en de single wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties.

De bijpassende videoclip (https://youtu.be/gso3ag4sQRI op Youtube) had bij iedereen in de tuin opgenomen kunnen worden, maar is deze keer spontaan gemaakt bij René in de achtertuin met zijn vrienden.

Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: http://www.renebecker.nl

De CD single ‘Laten we proosten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Kijk hier de clip: https://youtu.be/gso3ag4sQRI

‘Laten we Proosten’ vanaf 23 november!

Vanaf 23 november zal de nieuwe single ‘Laten we Proosten’ verschijnen. Het nummer is wederom een productie van Martin Sterken met een kleine tekst aanpassing van René. “In de komende ‘donkere’ maanden is er voldoende tijd om met elkaar het glas te heffen. Alleen het vinden van een goede reden is voor iedereen persoonlijk”, aldus een grappende René. De bijpassende videoclip is opgenomen in René ’s achtertuin en geeft een goed beeld van het motto van de nieuwe single: gezelligheid, warmte, vrienden, feest en dus ‘Laten we Proosten!’

Ook zal er (net als ‘Eén en al Gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’) een feestuitvoering verschijnen op de ‘b-kant’.
groep3a

Eerste Najaarskampioen van Nederland!

scs-2016-35Vrijdag 28 oktober heeft het 35+ team van SC Stadskanaal de felbegeerde titel in de 1ste klasse weten te bemachtigen. Op sportpark De Treffer in Tweede Exloërmond pakte de ploeg van trainer Siep Smid deze titel, door te winnen tegen Borger en Valtherboys. Het massaal toegestroomde publiek zag hoe de ‘ongeslagen’ status van Stadskanaal ten onder ging, door in een zinderende finale met 2-1 onderuit te gaan tegen de thuisspelende ploeg De Treffer ‘16. Het technisch vaardige SC Stadskanaal kreeg, met goaltjesdief René Becker in de gelederen, diverse mogelijkheden tot scoren, maar Johnny de Vries besliste uiteindelijk de wedstrijd. SC Stadskanaal kwam nog wel terug van een 2-0 achterstand door een ‘wereldgoal’ van Harry Tulp, waarna er nog een uiterst spannende slotfase volgde. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende arbitrage barstte de feestvreugde los en droegen de spelers trainer Siep Smid op handen door de massamenigte richting de kleedkamer. 

“Ik denk dat de mannen de laatste wedstrijd er niet meer helemaal met hun hoofd meer bij waren. Terugblikkend op dit seizoen ben ik erg trots op mijn ploeg. Stuk voor stuk spelers die hun sporen in de voetballerij bij diverse clubs hebben verdiend en bereid zijn geweest om uit verschillende windhoeken wekelijks te komen, om deze teamprestatie te leveren. Dat doet me wel wat”, aldus een zichtbaar geëmotioneerd trainer. Eigenlijk was de ploeg van Siep Smid al twee weken eerder kampioen, aangezien de voorsprong in punten op de nummer 2, De Treffer ’16, al te groot was. Hiermee mag SC Stadskanaal 35+ zich officieel, volgens de nagetrokken bronnen, zich laten kronen als de ‘eerste Najaarskampioen van Nederland!’

(De 35+ competitie is een initiatief van de KNVB, waarin je als club je kunt inschrijven voor een 7×7 competitie op een half voetbalveld)Bron: De Kanaalstreek, foto: Boudewijn Benting

Kernwoorden: , ,

‘Volle bak’ in Amstel René Becker supermarkttour

site 04072016Van 4 juli t/m eind augustus ontving je als klant in 108 geselecteerde supermarkten in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland bij aankoop van een krat Amstelbier gratis de nieuwe zomersingle ‘Onvergetelijk!’

Deze actie was in de deelnemende supermarkten niét te missen en gezien het aantal verstrekte cd’s een succes. Maarliefst 9.000 Cd singles zijn er langs de kassa’s gegaan, wat normaal gesproken goed zou zijn voor een ‘Gouden’ plaat! Deze goed uitgekiende ‘Retailtour’ met de zomerse klanken van René, werd door diverse Radio- en Tv stations goed onder de aandacht gebracht en gewaardeerd.

Kortom: de zomer is mede hierdoor voor alle supermarktklanten in ieder geval een feestje geworden! ‘MAAK HET ONVERGETELIJK!’

Maak het Onvergetelijk!

‘Onvergetelijk’, de nieuwste zomersingle die gaat over de fantastische zomer van 2016! Het pakkende deuntje blijft makkelijk in je hoofd zitten en staat voor een gegarandeerd feest. Een uptempo plaat die zó meekan op vakantie wanneer je deze onvergetelijk wilt gaat maken. Want kom je vanaf 4 juli in één van de Noordelijke supermarkten, dan krijg je namelijk de single gratis bij een krat bier!
Deze zgn. ‘supermarkttour’ zal voor de 6de keer plaatsvinden in samenwerking met Amstel bier. Kortom: een ‘volle bak’ naar jouw onvergetelijk moment!
voorkant hoes juni 2016

Laat je het Licht aan!

Laat je het licht aan_vz hoesNa zijn eigentijdse, ietwat spannende maar zeker ook pakkende zomersingle ‘Mijn Zomerzonde’ komt de 42-jarige zanger met die kenmerkende jeugdige uitstraling, nu met een opvolger ‘Laat je het Licht aan’. Een nummer waarmee René menig fan maar ook muziekliefhebber weer zal gaan verbazen. Enerzijds door het best stevige en lekkere popkarakter van de song maar ook door de tekst! Die handelt namelijk over het artiestenleven en wat dat vragen kan van een relatie. Staat ze pal achter jou dan wacht ze hoe laat ook, op je thuiskomst en laat ze dus het licht aan! Kortom; ééntje waar je het licht voor aan laat!

Deze single en clip zullen te horen en te zien zijn op de diverse Radio- en Tv kanalen en op Youtube.

35+ Voetbal competitie

35+ SCSNaast het artiestenbestaan heeft René een aardig sportief leven. Het voetbal heeft dan misschien wel plaatsgemaakt voor het hardlopen, maar voetbal stroomt nog steeds door zijn bloed. Momenteel speelt hij de zgn. 35+ competitie met de ‘toppers van weleer’ bij zijn SC Stadskanaal 🙂

MIJN ZOMERZONDE

VZ_Mijn ZomerzondeIn samenwerking met Martin Sterken en Rood-Hit-Blauw Produkties heb ik de zomerse single ‘Mijn Zomerzonde’ uitgebracht in 2015! Het liedje gaat over een spannende zomerse liefde. Eentje waarvan je hoopt dat die samen met jou nog vele rondjes door het leven wil gaan maken. De grootste verrassing van ‘Mijn Zomerzonde’ is nog wel het muzikale gedeelte; Uptempo, eigentijds, pakkend, zomers fris en erg dansbaar.

Voor de bijpassende clip heb ik een prachtige rode Donkervoort mogen lenen van Albers Sportscars te Musselkanaal.

PARTNER OP DE LOOP

Rene tenueRené is ook voor het nieuwe hardloopseizoen weer een samenwerking aangegaan met Sport 2000 De Jonge Sport te Stadskanaal. Mocht je hem in zijn outfitje ‘Als een Komeet’ willen zien gaan, kijk dan hier voor het wedstrijdprogramma van het Schutrups Loopcircuit en moedig hem aan!

KAARSLICHTVERSIE ‘WONDER’

RHBCS 81258 BK René Becker_VKOp 19 november is de kaarslichtversie van ‘Jij bent een Wonder’ op single verschenen. De akoestische piano uitvoering is speciaal voor degene, die het mij ook in de moeilijke tijden, mogelijk heeft gemaakt om al 10-jaar vol overgave, het artiestenbestaan te gunnen.

Het portret op de hoes is door René’s moeder getekend en staat symbool voor ‘de vrouw uit duizend dromen’ in het lied. Bekijk ook eens de prachtige clip ‘Wonder’ akoestisch, die in de sfeer van de ‘donkere dagen’ is gemaakt achter de piano op het toneel van Theater Geert Teis te Stadskanaal.  Kortom: deze schitterende versie is een cadeau voor je dierbare, in voor- en tegenspoed.  DOWNLOAD HIER!